Pozivam sve župljane da iskažu svoju bratsku i vjerničku solidarnost na svetoj misi u nedjelju, 3. siječnja 2021. kad ćemo moliti za nastradale u zemljotresu u Petrinji, Sisku, Glini i drugim mjestima te ćemo skupljati milostinju za nastradale! Također tko ne može prisustvovati svetoj misi može svoje priloge poslati ili donijeti u župni ured. Nadam se da ćete se odazvati ovom pozivu. Unaprijed iskrena hvala svima!


fra Stjepan Pavličević

Opširnije...
Raspored misa

BOŽIĆ - MISA BDIJENJA/POLNOĆKA (četvrtak, 24.12.):

            Doljani - 20:00

            Risovac - 22:00

 

BOŽIĆ - DANJA MISA (petak, 25.12.):

            Doljani - 11:00

            Risovac - 13:00

Opširnije...
Groblje

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana na grobljima župe Doljani služene su svete mise koje su okupile mnoštvo vjernika. Katolici se na ovaj blagdan prisjećaju svojih preminulih, molitvama, paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća na njihove grobove. U župi Doljani aktivna su slijedeća groblja: groblje u Kosnim Lukama, groblje u Stuparima, Ilijino groblje, staro groblje Orlovac, groblje u Sovićima, groblje na Risovcu kod crkve, groblje na Risovcu Krš te groblja na Pomenu i Kedžari koja nisu u uporabi.

U nastavku možete pogledati fotografije koje smo fotografirali u grobljima na blagdan Svih svetih i Dušni dan:

Opširnije...

Mise na svetkovinu SVIH SVETIH (nedjelja, 1. studenog):

09:00  misa na groblju Kosne Luke  

11:00  misa na Ilijinom groblju

13:00  misa na groblju Krš/Risovac kod nove crkve

Opširnije...

U nedjelju 11. listopada  2020. u župi Uznesenja blažene Djevice Marije u Kreševu, naš fra Marko Cvitković položit će svoje doživotne zavjete u Redu Manje braće. Fra Marko je rođen 1994. godine u Mostaru, sakramenat krštenja primio je u župi Zagorje kod Posušja za vrijeme izbjeglištva iz Doljana. Nakon srednje škole  odlučio je ući u postulaturu bosanske franjevačke provincije. Nakon godine novicijata na Gorici u Livnu upisuje filozofsko-teološki studij na franjevačkoj teologiji u Sarajevu.

Našem fra Marku želimo obilje Božjeg blagoslova u njegovom redovničkom životu.

Opširnije...

Stranica 1 od 19

Doljani.info

Idi na vrh