U nedjelju u 16 sati Sveti Nikola je stigao u Doljane. Ove godine malo je uranio kako bi nagradio djecu što su bila dobra, za uzvrat djeca su zajedno s učiteljicom Monikom Grbešić pripremili prigodni program.  

Na samom uvodu sve nazočne je pozdravila učiteljica Monika Grbešić, koja je vodila ovaj događaj. Za glazbeni dio pobrinula se Ema Grbešić koja je na gitari odsvirala nekoliko prigodnih pjesama. Po završetku glazbenog dijela Ema je ispričala priču tko je bio Sveti Nikola nakon čega je Nikola i ušao u dvoranu.

Uz glazbeni dio djeca su pripremila i recitacije pa je tako Mateo Groznica recitirao „Dođi Niko Sveti“ Ivan Grbešić  „Sveti Nikola“, Marija Perković „Pismo sv. Nikoli“, Aleksandra Josipović „Sveti Nikola“  a Mijat Ćavar zbog viroze nije mogao nazočiti ovom događaju ali je recitaciju pod nazivom „Svetom Nikoli“  poslao putem video poruke.

Nakon kratkog pozdravljanja s djecom Sveti Nikola je podijelio darove i zahvalio svima što su došli a djeci što su bila dobra cijelu godinu te zaželio da nastave tako i dalje kako bi i iduće godine došao i podijelio poklone.

Ispred organizacijskog odbora i udruge PROVITA koja je podržala ovaj događaj nazočnima se obratio Ivan Rogić koji je kazao da je sretan da je ovoliki broj djece došao na priredbu te kako se nada da će ovaj događaj postati tradicija. Također se zahvalio svima koji su sudjelovali u realizaciji a roditeljima što su doveli svoju djecu.

Za medijski dio, fotografije i video zapis  zaslužan je Goran Ćavar i www.doljani.info.
Za predivan izgled dvorane zaslužna je Ana Mišić. 

 

 

Facebook

Udruge u Doljanima

Idi na vrh