Odbor za ILIJINO GROBLJE – Doljani
Doljani bb
88446 Doljani – Jablanica
Bosna i Hercegovina

Na temelju odluke donesene na sastanku održanom 23.09.2018. godine Odbor za Ilijino Groblje – Doljani, objavljuje

JAVNI POZIV
za dostavu prijava za izvođenje
radova održavanja groblja u 2019. godini

Poziv se odnosi na izvođenje radova na čišćenju i održavanju Ilijinog groblja i starog groblja u Orlovcu, koji podrazumijeva sljedeće: 

  • košenje trave u Ilijinom Groblju – minimalno 3 puta godišnje, ili više, prema utvrđenoj potrebi,
  • košenje trave u starom groblju u Orlovcu - 2 puta godišnje,
  • očistiti groblje od svijeća i cvijeća – 2 puta godišnje, (u  mjesecima svibnju i studenom)
  • čišćenje vijenaca i cvijeća 20 – 25 dana nakon sprovoda

Poziv je otvoren za sve zainteresirane, a prednost će imati župljani župe Doljani, koji su dionici Ilijinog Groblja. Prijave se primaju do  01.04.2019.  godine, na broj 063 / 346 – 061 Mladen Jozipović (ili bilo kome od članova udruge). 

Nakon isteka navedenog roka za dostavu prijava, obaviti će se razgovor sa svim ponuđačima. Ugovor će se potpisati s onim čija ponuda bude najpovoljnija.

 

U Doljanima, 14.01.2019.                                     Predsjednik Odbora

                                                                               Mladen Jozipović

 

  • U tijeku je izrada katastra groblja kojeg možete vidjeti na slijedećem linku:http://doljani.info/popis-grobnih-mjesta.html a svrha ovog popisa grobnih mjesta je ta da se utvrdi stvarno stanje na groblju i osobe koje se brinu za grobna mjesta. 
  • Također moramo Vas obavijestiti da je u tijeku izrada plana ulaza u groblje i uređenja samog groblja. Kao što smo i prije pisali vlasnici parcele uz groblje nisu htjeli prodati ovu parcelu te se odustalo od proširenja groblja.
  • Uplate održavanja groblja, a uskoro i troškove moći će te pogledati na slijedećem linku: http://doljani.info/uplate.html 
  • Omogućili smo godišnje uplate za održavanje groblja uradite putem uplatnice koju možete pogledati na slijedećem linku: http://doljani.info/ilino-groblje-doljani/209-ilijino-groblje.html

 

Idi na vrh