U utorak 16.10.2018 godine u Hrvatskom domu u Doljanima organiziran je sastanak zahvale svima koji su aktivno sudjelovali u provođenju proteklih izbora kao i promatračima koji su pratili izbore i pazili da ne dođe do nepravilnosti. U drugom dijelu sastanaka analizirani su izborni rezultati HDZBiH OO Jablanica te je ocijenjeno da su svi sudionici odradili svoj posao kvalitetno i savjesno.
Nazočnim se obratio i predsjednik HDZBiH OO Jablanica Ivan Rogić, te uz riječi zahvale isplatio naknade promatračima koji su bili angažirani ispred HDZBiH. Na samom kraju nazočne je pozdravila Ana Groznica predstavnica OO HDZBiH Jablanica na listi za Hercegovačko-neretvansku županiju te za hvalila na potpori prilikom izborne kampanje te na glasovima koje je dobila u našoj općini. 

Po završetku sastanka organiziran je i domjenak, gdje su se u opuštenom ozračju prepričavale zgode i nezgode s proteklih izbora. 

Analiza izbora u općini Jablanica po razinama vlasti:

- Izborom za Predsjedništvo BiH, Čović Dragan ispred HDZ BiH-Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine u općini Jablanica osvojio je  191 glas ili  3,42% na razini Općine Jablanica.

- Izborom za Parlamentarnu skupštinu BiH, Koalicija HDZ BIH,HSS,HKDU BIH,HSP-HNS,HSP DR AS BIH,HDU BIH osvojila je 177 glasova ili 3,24% na razini Općine Jablanica.

- Izborom za Parlament FBiH, Koalicija HDZ BIH,HSS,HKDU BIH,HSP-HNS,HSP DR AS BIH,HDU BIH,HSS SR dobila je 171 glas ili 3,17% na razini Općine Jablanica.

- Izborom za Županijsku skupštinu, Koalicija HDZ BIH,HSS,HKDU BIH,HSP-HNS,HSP DR AS BIH,HDU BIH,HSS SR dobila je 180 glas ili 3,26% na razini Općine Jablanic, a naša predstavnica Ana Groznica osvojila je 74 glasa u općini Jablanica a na razini županije 1.084 glasa.

Facebook

Udruge u Doljanima

Idi na vrh