U nedjelju 1.10.2018 godine održan je predizborni skup HDZ BiH OO Jablanica u zgradi Hrvatskog doma u Doljanima. Program je započeo polaganjem vijenaca ispred spomenika poginulim Hrvatima općine Jablanica, nakon čega je započeo predizborni skup u dvorani Hrvatskog doma u Doljanima.

Na samom početku nazočnima se obratio Ivan Rogić predsjednik HDZB BiH OO Jablanica koji je najavio i predstavio goste na čelu s Nevenkom Hercegom predsjednikom Vlade HNŽ-a i nositeljem liste za skupštinu HNŽ-a, Jelkom Miličević, ministricom financija i dopredsjednica Vlade FBiH i nositeljica liste za Parlament Federacije BiH te Predrag Kožul, nositelj liste za Parlamentarnu Skupštinu BiH. Gore navedeni kandidati u kratkom izlaganju predstavili su svoj rad u protekle četiri godine te prezentirali plan za idući mandat kad budu izabrani.

Nevenko Herceg predsjednik Vlade HNŽ-a najavio je završetak i asfaltiranje ceste Potok zec – Sovićka vrata čime će biti završena cesta Posušje – Jablanica.

Glazbeni dio programa uveličale su Ana Papak i Karla Lozančić.

Po završetku skupa svi su pozvani na domjenak i druženje kako bi nositelji lista porazgovarali s biračima te uvidjeli njihove probleme i ostvarili kontakte. Na povratku izaslanstvo je posjetilo grob Mijata Tomića i Župni ured Bezgrješnog Začeća BDM u Jablanici, na čelu sa župnikom don Markom Šutalom. U nastavku možete pogledati fotografije s ovog događaja.

Doljani.info

Udruge u Doljanima

Idi na vrh