HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BIH
OPĆINSKI ODBOR JABLANICA
ZAJEDNICA ŽENA KRALJICA KATARINA

Jablanica, 07. veljače 2020 godine

 

POZIV
NA IZBORNU SKUPŠTINU ORGANIZACIJE ZAJEDNICE ŽENA HDZBiH
KRALJICE KATARINE JABLANICA

Pozivamo sve žene s područja općine Jablanica koje su članice ili bi željele postati članice Zajednice žena HDZBiH Kraljce Katarine općine Jablanica da dođu na skupštinu 14.02.2020 u 17 sati u Hrvatski dom na Milaševcu. 
Po završetku skupštine pripremljen je domjenak i druženje.

Predsjednica:

Rajka Copf

 

U Doljanima je sinoć (20.12.) u zgradi na Valju organiziran Božićni domjenak Općinskog odbora HDZ BiH Jablanica. U prigodnom govoru, Ivan Rogić, predsjednik OO HDZ BiH Jablanica pozdravio je sve nazočne, te istaknuo najvažnije aktivnosti na kojima je Općinski odbor radio tijekom 2019. godine, a prezentirao je i planirane aktivnosti za narednu, 2020. godinu.

U ime OO HDZ BiH Jablanica, Ivan Rogić je uputio čestitke u povodu nadolazećih blagdana i svima zaželio mir, ljubav, sreću i blagostanje tijekom proslave Božića, te u Novoj 2020. godini.

Po završetku službenog dijela programa, ugodno druženje nastavljeno je do kasnih noćnih sati.

Opširnije...

Mještani sela Doljani i Sovići koji svaki dan putuju na relaciji Jablanica - Doljani - Sovići dovedeni su očaj zbog uništenja ceste prouzročenog izgradnjom HE Zlate. Osim brojnih rupa koje vozači moraju savladavati pojavio se problem suženja puta koji za posljedicu ima sigurno prometovanje ovim magistralnim putem. Uz sve to treba naglasiti da ne postoji vertikalna ni horizontalna signalizacija, pa je samo pitanje vremena kada će doći do prvih prometnih nezgoda.

Kako saznajemo od nadležnih tijela, obveza investitora je vratiti put u prvobitno stanje prije početka radova. Nadamo se da će investitor što skorije započeti s uređenjem puta te ne samo da vrati u prvobitno stanje nego i proširiti te presvući asfaltom cijelu trasu na kojoj su radovi bili izvođeni kako bi na taj način doprinio razvoju lokalne zajednice i bar na taj način doprinio poboljšanju uvjeta ljudi koji žive na ovim prostorima.

Opširnije...

20.11.2019 u srijedu u 12 sati upriličen radni sastanaka predstavnika Vlade HNŽ i Županijskog odbora HDZBiH HNŽ-a s Općinskim odborom HDZBiH Jablanica.

Na sastanku su sudjelovali dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko neretvanske županije , Stjepan Bošković predsjednik Županijskog odbora HDZBiH Hercegovačko neretvanske županije, Oliver Soldo ministar za pitanja branitelja, Donko Jović ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Stjepan Krasić ministar prometa i veza, te Slađan Bevanda ministar unutarnjih poslova.

Opširnije...

Stranica 1 od 6

Doljani.info

Udruge u Doljanima

Idi na vrh